UTISCI RODITELJA

Nekoliko godina proveli smo lutajući u moru škola stranih jezika, tražeći pravu. Mateja je već stvorio odbojnost ka engleskom jeziku i nije želeo da odlazi na časove. Od kada smo ga upisali u EQUILIBRIO JUNIOR, raduje se časovima, popravio je ocenu u školi i što je najvažnije progovorio je engleski jezik.
Ivana
Osnovci danas imaju dosta aktivnosti kako u školi, tako i van nje. Kada smo Ani predložili kurs engleskog jezika, nije joj se dopala ideja pod izgovorom da je naporno. Međutim već posle drugog časa promenila je mišljenje i sada sa nestrpljenjem iščekuje svaki sledeći čas.
Milan
Planiramo preseljenje u Nemačku i našim bliznakinjama je neophodno znanje jezika, kako bi nesmetano nastavile školovanje u inostranstvu. Iako je delovalo da se neće snaći, već nakon 2-3 časa počele su da sklapaju rečenice i vode dijaloge među sobom. EQUILIBRIO JUNIOR je za svaku preporuku.
Radomir
Pored profesora koji su pre svega divni, mladi, ali iskusni ljudi, pohvalila bih ambijent u kome se odvija nastava. Učionice su moderno opremljene, poseduju laptop i tablet uređaje, projektor, sve je prilagođeno uzrastu i interesovanjima osnovaca što samu nastavu, ali i boravak u Centru čini zanimljivim.
Sanja
Osim usvajanja nemačkog jezika podjednako nam je bila bitna i socijalizacija naše ćerke, koja je inače jako stidljiva i teško sklapa prijateljstva. Tokom pohađanja kursa nemačkog u EQUILIBRIO JUNIOR-u, ona se potpuno oslobodila, upoznala mnogo novih drugara sa kojima se aktivno druži i van časova.
Nikola
Suprug i ja smo prezadovoljni. Miloš je na letovanju upoznao dosta svojih vršnjaka sa kojima je pričao engleski. Bili smo jako ponosni.
Tatjana
Pored toga što je Marija jako napredovala kada je engleski jezik u pitanju, moram da pohvalim profesorku Milicu koja je jako posvećena i sa puno ljubavi radi svoj posao. Uvek je spremna da izađe u susret, dodatno objasni i pripremi još vežbanja za učenike koji su bili odsutni ili nisu dovoljno uvežbali određenje nastavne jedinice.
Tamara
Supruga i ja smo prezadovoljni Anjinim napretkom kada je nemački jezik u pitanju. Ono što se njoj najviše dopalo jeste što su časovi vikendom, kada nema škole i drugih obaveza, tako da na časove odlazi odmorna i spremna za učenje.
Bogdan
STILL NOT SURE WHAT TO DO?

We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

Form is not available. Please visit our contact page.
X
CONTACT US