Kurs Engleski MIX 2 za srednjoškolce

Kurs Engleski MIX 2 za srednjoškolce
Kurs Engleski MIX 2 za srednjoškolce

KAKO DA SREDNJOŠKOLCI KOMUNICIRAJU NA ENGLESKOM JEZIKU?

U današnjem brzom, globalnom okruženju, sposobnost efikasne komunikacije na engleskom jeziku je neophodna za napredovanje u budućoj karijeri. Bez obzira da li se radi u inostranstvu ili u zemlji, velike su šanse da će engleski jezik biti neophodan. Prepoznavši potrebu srednjoškolaca da se pripreme za fakultet i posao, ove jeseni kreirali smo kurs Engleski MIX 2!

Fokusiran na konverzaciju, uz najbolje nastavnike specijalizovane za rad sa srednjoškolcima, ovaj kurs aktivira pasivno znanje, upravo ono što mladima najviše nedostaje. Zahvaljujući jedinstvenom EQUILIBRIO METODU učenja, garantujemo trajno primenjivo znanje i izdavanje zvaničnog sertifikata.

ŠTA PREDSTAVLJA KURS ZA SREDNJOŠKOLCE ENGLESKI MIX 2?

Kurs engleskog za srednjoškolce – ENGLESKI MIX 2 je posebno osmišljen program koji omogućava srednjoškolcima brzo ovladavanje veštinama komunikacije na engleskom jeziku i unapređenje opšteg znanja engleskog jezika.

Engleski za srednjoškolce – 2 kursa engleskog jezika u 1: opšti + konverzacijski!

Program predstavlja kombinaciju 2 kursa engleskog u jednom (opšti+konverzacijski), čime se istovremeno radi na razvoju veština komunikacije,  ali i na obanvljanju znanja iz gramatike engleskog jezika.

KURS ZA SREDNJOŠKOLCE ENGLESKI MIX 2 je prvenstveno namenjen srednjoškolcima koji najčešće nemaju dovoljno prilika za komunikaciju na engleskom jeziku zbog čega se najčešće ne mogu osloboditi jezičkih barijera i straha od greške ili nerazumevanja sagovornika.

UZ ENGLESKI MIX2 AKTIVIRAMO I UNAPREĐUJEMO ZNANJE ENGLESKOG KOD SREDNJOŠKOLACA!

Kurs Engleski MIX 2 za srednjoškolce

Kada počinje i koliko traje kurs Engleski MIX 2?

  • Početak kursa: november 2023.
  • Trajanje kursa: 2 meseca
  • Tempo rada: 2 puta nedeljno po 100 min
  • Termini: vikendom poslepodnevni i večernji (po izboru)
Napomena: 
Jedan kurs, u trajanju od 2 meseca, podrazumeva usvajanje gradiva jednog kompletnog podnivoa engleskog jezika. Ovakav intenzitet nastave, srednjoškolcima osigurava neprestani kontakt sa engleskim jezikom čime ih podstiče na brže usvajanje znanja.

ENGLESKI MIX 2 ZA SREDNJOŠKOLCE GARANTUJE MINIMALNO ZABORAVLJANJE I MAKSIMALNI NAPREDAK!

Šta obuhvata kurs Engleski MIX 2 za srednjoškolce?

Opšti engleski jezik za srednjoškolce – podrazumeva podjednak razvoj sve četiri jezičke kompetencije (čitanje, pisanje, slušanje i govor), zahvaljujući specijalno osmišljenoj  nastavi koja je izuzetno dinamična, interaktivna i tematski zanimljiva. Gramatika se usvaja kroz posebno osmišljen metod koji je lak i zanimljiv.

Konverzaciju na engleskom jeziku za srednjoškolce – podrazumeva se rad na razvoju veštine usmenog izražavanja.  Časovi konverzacije engleskog jezika za srednjoškolce osmišljeni su tako da unapređuju sposobnost komunikacije u svakodnevnom životu. Naš cilj je da aktiviramo ranije stečeno, pasivno znanje engleskog jezika kod srednjoškolaca, ali i novostečeno – kroz otvorenu diskusiju, dijalog ili izlaganje  na neku od tema koje su interesantne i korisne srednjoškolcima.

Kurs Engleski MIX 2 za srednjoškolce
Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan kurs za Vaše dete, možete nam postaviti

Prijavu na kurseve za srednjoškolce možete uraditi putem telefona :

061 26 10 328 (od 09h do 20h)

ili popunjavanjem online formulara klikom na:

PRIJAVA

Info o individualnim časovima engleskog i nemačkog za osnovce i srednjoškolce pročitajte na: individualni casovi – popravi svoju ocenu

STILL NOT SURE WHAT TO DO?

We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

Form is not available. Please visit our contact page.
X
CONTACT US