LETNJI JEZIČKI KAMP

Letnji jezički kamp

EQUILIBRIO Letnji jezički kamp predstavlja program namenjen učenicima od I do VIII razreda. Osmišljen je kao niz neraskidivo povezanih aktivnosti unutra, u učionici i napolju, u prirodi, koje su usmerene na usavršavanje engleskog ili nemačkog jezika.

Pre podne u učionici, u prijatnoj atmosferi, kamperi usvajaju nove pojmove, fraze i gramatička pravila i vežbaju konverzaciju tokom jezičkih igara, a popodne u prirodi primenjuju naučeno u kombinaciji sa sportskim aktivnostima.

Info o Letnjem jezičkom kampu za osnovce od 11 do 14 godina pročitajte OVDE.

Pored usvajanja stranih jezika u učionici, samopouzdanje u komunikaciji kamperi stiču u opuštenoj atmosferi na kreativnim radionicama, kvizovima znanja, izletima i ekskurzijama, sportskim takmičenjima, igrama bez granica i drugim aktivnostima, koje garantuju nezaboravno druženje kampera, mnogo smeha i zabave.

Kamp se organizuje tokom letnjeg raspusta, u  4 smene, tokom juna, jula i avgusta i to na 4 lokacije u Beogradu. Trajanje kampa je 2 nedelje, radnim danima od 9 do 17h.

Za više informacija o EQUILIBRIO Letnjem jezičkom kampu pozovite nas na:

061 26 10 328  i 011 4231 851

ili posetite sajt klikom na: EQUILIBRIO Letnji jezički kamp

STILL NOT SURE WHAT TO DO?

We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

Form is not available. Please visit our contact page.
X
CONTACT US